Community Home Community B-Hyve APP Forum App login – remember me?

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Author
    Posts
  • #1946
    jc77
    Participant

    I have the same issue, although when I go back into the app after hitting the back button twice, the controller is always disconnected, making the app useless. I have to connect every time I want to use it. Of course after sitting on hold for nearly 2 hours the customer service rep tells me she’s never heard of this issue. This product is a joke, and customer service is terrible. Waste of money. Now I have a wifi controller I can only use when I am at the unit itself.

    Spread the love!
    #1962
    Ryan
    Participant

    Hello jc77, is this a reoccurring issue or just one over the last day? Also could i have the mac address to your timer to take a look at it? Thanks!

    Spread the love!
    #2368
    wtaelewis
    Participant

    For what it’s worth, I had the same problem described above (I was being prompted to log in every time I opened the app on my Google Pixel 2 XL phone). I had not rebooted my phone since installing the app, so I just rebooted it and now it goes directly to my device without prompting for login. If you’re having this problem and have not rebooted your phone since installing the app, try rebooting first. It may solve the problem for you too.

    Spread the love!
    #3784
    alphacheese
    Participant

    I am still experiencing this problem. I only started using the app in May of 2018 and I have had this problem from the beginning. I am using android 7.0 on a samsung galaxy s7 edge and the app is up to date. I always get the “let’s get started” splash screen when the app is opened and not already running. I have to press back and re-open the app 2-4 times before a successful login to my account. The only options on screen are “this is a new device” “this device was previously installed” and “I have a code”.

    This is so frustrating to get the app to open up and use.

    Spread the love!
    #3789
    Ryan
    Participant

    Could I have the mac address for your timer to take a look at your account? thanks!

    Spread the love!
    #4701
    alexandroid
    Participant

    Having the same problem with new device screen upon bhyve Android app start. Reboot does not help. Only clearing app data from the settings does, but doing it every time is extremely frustrating. In the past, pressing “back” to exit that screen & app helped but not anymore.

    my bhyve mac: 44:67:55:02:4E:4B.

    BTW since support is asking for MAC addresses all the time, can you please request the app developers to make that field copyable from the app setting? Currently it shows the text but does not let to select and copy it, which is dumb.

    Spread the love!
    #4942
    Ryan
    Participant

    Hello alexandroid, Have you tried deleting the app completely, and then redownloading it instead of just reopening the app? Also

    Spread the love!
    #4943
    viewofthevalley
    Participant

    Ryan: I have cleared the cache, cleared the data, uninstalled the app, rebooted the phone and then installed the app. I have done that whole process multiple times. I did it each time the app was updated for a couple months straight. It did not have any effect for me. (please note that I have not done that in probably more than a month)

    Spread the love!
    #4945
    alexandroid
    Participant

    The issue was fixed by BHyve app engineer(s) in the beta version of the app. Sign up for Beta in Google Play store or wait for the official release.

    Spread the love!
Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!