Community Home Community B-hyve Smart Hose Faucet Timer Hub / Network Issues…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #78277
    RASelkirk
    Participant

    Hi All,

    I’ve got a hub that I had (partially) working this spring when I bought the kit and a 2nd valve. I say partially, because even though my home is small, it failed to reach both timers, so I removed, boxed it, and stuck in my closet. I would like to retry the hub, but on a different network SSID. If it works, I’ll buy another hub since I now have 3 valve timers.

    How do I “clear” the embedded info from the hub and start from scratch?

    I kept pressing the pair button until the light flashed red, then blinked blue. No matter which mode I try (new device, or already paired), I keep getting a msg about this device is associated with another account. Logged into my account page to see if it could be deleted there. The MAC is correct, but it shows the big outdoor timer instead of the hub. Doesn’t show any of the 3 hose timers either.

    TIA!

    Russ

    Spread the love!
    #78280
    RASelkirk
    Participant

    I contacted support via e-mail, they asked for the hub’s MAC address which I sent. It’s been two days now and no reply. Just in case that person went on early holiday, here’s that MAC again – 44:67:55:21:4A:AB.

    I’d really like to use this hub on a different router, where is the embedded logon info stored and how do I clear it so I can start over?

    And why does my account page show the wall-mount timer and not the hub?

    Russ

    Spread the love!
    #78281
    RASelkirk
    Participant

    I must be black-balled here… Contacted tech support 2x’s due to no response the 1st time, now no response the 2nd time. Guess I’ll have to stay with BT and toss this POS non-working hub in the trash.

    Russ

    Spread the love!
    #78282
    RASelkirk
    Participant

    Wow, must have truly stumped the “experts” on this. Guess I’ll toss this hub and continue using BT for my timers. What a shame, it really looked promising.

    Coulda, woulda, shoulda bought something else…

    Russ

    Spread the love!
    #78283
    RASelkirk
    Participant

    Figured this out on my own with zero help from Orbit, so I’m not telling how on here. If a user needs to know you can contact me. Sorry to be an a-hole about it, but this company’s tech support is “not quite ready for prime-time”.

    Russ

    Spread the love!
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!