Community Home Community B-hyve Smart Hose Faucet Timer My Hose Timer Has Gone Crazy

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #2147
    aguedry
    Participant

    I am unable to get the timer to run the auto program that I setup. This is not a new program, it has run successfully in the past.
    This morning I set it for manual watering and it started – but then it would cycle on and off in one minute intervals for about 20 minutes. I finally got tired of it and turned it off. Now it has started again and I’m unable to turn it off. Please fix this asap. The mac address for this device is:
    44:67:55:10:0B:53

    Spread the love!
    #2174
    Ryan
    Participant

    I looks like you need to connect the device to your account. It is not showing up under that mac address.

    Spread the love!
    #2186
    aguedry
    Participant

    Ryan,
    Not sure where you are looking, but I’m looking at my app on my phone and that mac address is setup in my account. I haven’t changed anything.
    Angie

    Spread the love!
    #2195
    Ryan
    Participant

    Could you please check your mac address? If that is the correct one then please contact our support team either by phone or email.

    You could repair the timer. Also have you tried replacing the batteries?

    Spread the love!
    #2396
    aguedry
    Participant

    Hi Ryan,
    Here is my correct Mac address: 44:67:55:10:0B:5C. Please take a look and let me know what you find. FYI – I received a notification that the device mode changed to off this morning.
    Angie

    Spread the love!
    #2465
    Stephen
    Keymaster

    @Aguedry I have updated the firmware on your hub and that should resolve the issues you’re having.

    Spread the love!
    #2484
    aguedry
    Participant

    My device is still auto changing to off this morning. Not sure what to do now.

    Spread the love!
    #2566
    Ryan
    Participant

    I would suggest re-pairing your timer then.

    Spread the love!
    #2951
    aguedry
    Participant

    Ryan,
    I’ve removed the timer from my account and am unable to get it to re-pair. I’ve removed the batteries several times, reinserted and pressed the power button 5 times. No matter what I do it will not pair.
    What should I do now?

    Spread the love!
    #3085
    Ryan
    Participant

    Do you still have your hub connected? if so can I have the mac address for it?

    Spread the love!
    #3120
    aguedry
    Participant

    Ryan,
    Yes, my hub is still connected. It’s mac address is 44:67:55:20:15:B6. The MAC address of the timer I’m unable to add back is: 44:67:55:10:0B:5C
    Thanks!

    Spread the love!
    #3168
    Ryan
    Participant

    hello, I’ve sent you an email concerning your timer issues.

    Spread the love!
    #4175
    aguedry
    Participant

    Ryan,
    I’ve setup the new timer and upgraded the firmware to version 32. It is resetting itself to off. Can you take a look? My MAC address is: 44:67:55:10:C8:56.
    Thanks
    Angie

    Spread the love!
    #4366
    Ryan
    Participant

    hello aguedry, go ahead and connect to your timer via Bluetooth, and then set your timer to auto and save your program. You might get a message that says something about the time being off. If that shows power cycle your timer. After that go ahead and reconnect your timer to the internet/your hub group.

    Spread the love!
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!