Community Home Community HRC-400 Professional Timer new router – same SSID but no connection

Tagged: 

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #1070
    charlesbuzz
    Participant

    Hello

    I changed my router, I put the same SSID/password, but my device would not connect

    I’m not sure what to do?

    The new router is a Asus RTAC88U

    The device in on pairing mode (blinking icon on the top left) but I always get a timeout on the phone application

    the signal is strong and I see my Wifi network but I cannot connect

    thanks for your help

    Spread the love!
    #1118
    Stephen
    Keymaster

    Hello Charlesbuzz, I would suggest doing a reset of the timer. Hold the reset button down for about 10-12 seconds (until everything on the display flashes), and then try the pairing process again. This typically resolves this issue.

    Spread the love!
    #1127
    charlesbuzz
    Participant

    Hello Stephen

    I tried the reset button, still, I cannot complete the pairing. But what is strange is , on the router I can see that there is a wifi connection:

    Stations List
    —————————————-
    idx MAC Associated Authorized RSSI PSM SGI STBC MUBF Tx rate Rx rate Connect Time
    44:67:55:01:97:EB Yes Yes -72dBm No Yes Yes No 1M 65M 00:00:29

    and an IP address :
    Orbit_SmartHome 192.168.1.131 44:67:55:01:97:eb 22:02:05

    but the Wifi icon still blinking on the top left

    it’s seem to me that the application stop the process of pairing to fast

    Spread the love!
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!