Community Home Community B-Hyve APP Forum Water manually timer

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #79037
    barillah20
    Participant

    When I select to water a zone manually the app takes me to the “Remote” screen where all of my Zones are visible. When I select a Zone the next screen pops up “How long do you want to run”. when I select the blue arrow start, the watering starts but the screen goes back to the main program screen like you just opened the program app. The watering countdown circle screen is missing and the only way to stop the watering before the time has ended is to select the zone and hit stop in the top right where is says test. Can you re-flash the firmware or look into my product.

    MAC address is 44:67:55:01:4C:BD
    Firmware Version is 0033
    Hardware Version is WT25-0001

    Thank you very much

    Spread the love!
    #79048
    Ebphilla
    Participant

    Hi,

    I had put a post with the same issue, but cant find it anymore:/. The app’s functions have changed over time. First I was able to schedule a program manually and then that didn’t work anymore. Then I had to select the zones manually and see the progress and be able to skip them etc.

    Now after you start the watering the screen goes away and you cannot see nor interact with the ongoing watering anymore. Very anoying!

    As I am not the only one with this issue I see I think it is related to the app. Either updates to the app have broken this or something else is going on.

    I hope someone from Orbit will explain what is going on here. Removing useful functions like this is degrading the solution to the point that I need to start looking for an alternative.

    Best for 2021.
    Eric

    Spread the love!
    #79049
    barillah20
    Participant

    Yes EBPHILLA, after the last app update the issue started. I also downloaded the B-hyve Pro version it too is operating the same way.

    Spread the love!
    #79064
    barillah20
    Participant

    Update, today the app and the timer are working correctly. The watering timer function was displayed during the station function. Went through the stations and the “Smart Watering” ran correctly.

    Spread the love!
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!