Community Home Community B-Hyve Indoor/Outdoor Timer WIFI Disconnects and requires power off-on to reconnect

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 130 total)
  • Author
    Posts
  • #1504
    TAltwies
    Participant

    I have installed a new unit and set it up properly. It has run a couple of watering cycles just fine but continually disconnects from my WIFI router. I have to manually power the unit off-on to reestablish a connection. my MAC Address is 44:67:55:02:CB:4A

    Spread the love!
    #1589
    Stephen
    Keymaster

    @taltwies I’ve updated the firmware of your timer to the most current one, this should resolve some of the issues you’re having. Please let me know if you continue to have these issues.

    Spread the love!
    #1599
    BobT
    Participant

    I experienced the same issue. How can I get my firmware updated?

    Spread the love!
    #1633
    Ryan
    Participant

    Hello bobt, if you could give us your mac address then we can update your firmware for you.

    Spread the love!
    #1635
    ldas1
    Participant

    My MAC is 44:67:55:01:64:8C

    Spread the love!
    #1643
    Ryan
    Participant

    Hello Ldas1, I’ve just sent you an email.

    Spread the love!
    #1647
    TAltwies
    Participant

    firmware upgrade seems to have solved the issue. Working fine for the last couple of days!

    Thanks!

    Spread the love!
    #1673
    Wtrchaser
    Participant

    For the last 3 days I have been doing everything I can to get my b-hyve back online. I’ve unplugged, re-paired, so many times I’ve lost count. Can someone please help me?
    Wtrfallvr

    Spread the love!
    #1676
    Wtrchaser
    Participant

    my MAC is – 44:67:55:00:00:CF

    Just in case you need it.
    Thanks,
    Wtrfallvr

    Spread the love!
    #1678
    Ryan
    Participant

    Hello wtrchaser, I’ve sent you an email regarding your connection issues.

    Spread the love!
    #1682
    WPB3
    Participant

    I’m having a difficult time getting a solid connection. Perhaps an update to 44:67:55:03:78:CC would help me out too! Thanks – Bill

    Spread the love!
    #1703
    Ryan
    Participant

    Hello wpb3, I’ve updated your firmware.

    Spread the love!
    #1722
    mike3000
    Participant

    can you please update my firmware too? 44:67:55:02:A0:FA

    Spread the love!
    #1737
    Ufg8rs
    Participant

    44:67:55:02:CC:E8

    Please update mine as well

    Spread the love!
    #1739
    tayovm
    Participant

    Setting up for first time. Go thru the app to connect to phone to timer network, then select home network, then connect home network to timer. Display changes from the pairing to std. wifi, but blinking….this remains from 1 to a couple of minutes before going back to the pairing signal. Here is the MAC address: 44:67:55:02:63:38 I have tried the Deauthorize device, power the system completely off and starting over. Always the same result. Any help would be greatly appreciated.

    Spread the love!
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 130 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!