Community Home Community B-Hyve Indoor/Outdoor Timer WIFI Disconnects and requires power off-on to reconnect

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 130 total)
  • Author
    Posts
  • #2165
    Ryan
    Participant

    Then please contact our product support line.

    Spread the love!
    #2298
    [email protected]
    Participant

    I am having the same problem. Installed last Friday and disconnected from network Sat afternoon and again Sunday. Only can reset by unplugging unit from AC power. Please help!

    Mac#: 44:67:55:02:8B:F4

    Spread the love!
    #2302
    Dfnsmn34
    Participant

    Aloha! I have installed a new unit and set it up properly. It has run a couple of watering cycles just fine but continually disconnects from my WIFI router. I have to manually power the unit off-on to reestablish a connection. my MAC Address is :
    44:67:55:03:56:C6

    Can you please update the firmware? Currently it is DEBUG-0010

    Mahalo

    Spread the love!
    #2312
    dave attard
    Participant

    I am having the same issue with Wifi continually disconnecting and requiring power cycle to reestablish connection.

    MAC Address: 44:67:55:02:86:1A

    FW Version: DEBUG-0010

    HW Version: WT25G2-0001

    Can you please update my units FW ?

    Thx.

    Spread the love!
    #2926
    scardali
    Participant

    Having a similar issue here suddenly in the last couple days so if you could update the firmware on my b-hyve I’d appreciate it!
    MAC: 44:67:55:01:EE:1E

    Thanks!

    Spread the love!
    #3017
    [email protected]
    Participant

    Same problem .. disconnected – not watering. Screen unresponsive. Reboot fixes it.

    Rebooted —- now connected (for how long?)

    44:67:55:00:37:84

    Update firmware?

    Spread the love!
    #3051
    Ryan
    Participant

    Hello, we just had some server work done over the weekend and so there were a few issues as a result of that. I’ve updated your firmware, so that should resolve any connection issues. if not please preform a factory reset on you timers and update the Wi-Fi settings. You may also need to power cycle your router and timer too. Please let us know if you have any other questions or issues.

    Spread the love!
    #5109
    Ufg8rs
    Participant

    Hi can you please update my firmware.

    MAC Address: 44:67:55:03:97:E5
    Current version: DEBUG-0010
    Hardware Version: WT25G2-0001

    Spread the love!
    #5115
    Ryan
    Participant

    Hello Ufg8rs, your timers firmware is now up to date. Please let us know if you are in need of any further assistance.

    Spread the love!
    #5180
    [email protected]
    Participant

    I am having the same problem. Wifi disconnects from network and only a reset by unplugging unit from AC power will restore it. Can you please check the firmware version and update if it is old.

    MAC Address: 44:67:55:03:14:63
    Firmware Version: 0023
    Hardware Version: WT25G2-0001
    Wi-Fi Version: 0

    Spread the love!
    #5182
    Ryan
    Participant

    Hello [email protected], Your timers firmware is already up to date. try editing your DNS settings on your router to 8.8.8.8 with 8.8.4.4 as a back-up. You could also try factory resetting your timer, and unplugging your ribbon able for 5 seconds. There is not much else I can do from here outside of firmware updates, so if you continue to have problems please contact our product support line.

    Spread the love!
    #5249
    jng
    Participant

    @Ryan –

    1) I just installed mine and it disconnected and I had to unplug/replug the unit. Is the only way we can update firmware is to reach out to you? If so my MAC Address is 44:67:55:40:52:36 / Firmware DEBUG-0013

    2) When will we be able to use a hidden WIFI SSID? For now we have to broadcast our WIFI SSID?

    Spread the love!
    #5280
    Ryan
    Participant

    Your firmware is up to date.

    Spread the love!
    #5303
    TheDave
    Participant

    Last Connected: Jul 27, 2018, 4:00:24 PM
    Stations: 6 (6 set up)
    MAC Address: 44:67:55:02:99:5d
    Firmware Version: 0023
    Hardware Version: WT25G2-0001
    Wi-Fi Version: 0

    Every 7 days (or so) it looses WiFi connection to the router. About a day (?) later we get an email from Orbit saying so. Currently it’s been off-line for almost 48 hours.

    The router is fine, Alexa and other Smart Home devices stay connected.

    Since we are not there or when someone is there, it’s easier for them to power cycle the router (or have Spectrum do an on-line reset) than to power cycle the b-hyve.

    Then the b-hyve is connected for another 7ish days. This scenario has happened 4 times in a row now. It was installed just over 5 weeks ago.

    As nothing else in the house looses connection, the signal strength on the b-hyve shows 3of4 (3of5?) bars, we can only conclude it’s a b-hyve problem.

    Spread the love!
    #5331
    Josh Wheeler
    Keymaster

    TAYOVM

    I looked up your MAC Address and it shows your timer is currently connected and has the latest firmware.

    If you are still having connection issues please contact our tech support team at [email protected] or call 1-800-488-6156 for assistance.

    Thank you!

    Spread the love!
Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 130 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!