Community Home Community B-hyve Underground Need help with automatic programming (not working) with B-hyve Smart Irrigation

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #82393
    wburnham81
    Participant
    Points: 1
    Up
    2
    Down
    ::

    Hoping someone can help me! I have he B-hyve Smart Irrigation Controller (Part #: 57946) and have 4 zones hooked up. Used to work great with no issues (auto programming would cut on just fine). I have 3 programs set to auto start my zones depending on the time of year.

    In short, when I check in the morning when I get it, my iPhone app shows the program running just fine, however if you look out in the yard, the sprinklers are not on. But the apps shows it’s on. See pic attached.

    Also, if I go in and manually set a zone to water, it works just fine and my sprinklers turn on just fine.

    Just wondering if anyone else has this issue and how to resolve it. While I can manually turn the sprinklers on…kind of defeats the purpose of programming starting early in the morning.

    Also I have smart watering turned off too in the app.

    Any help with be appreciated.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #82395
    bhutchins
    Participant
    Points: 4
    First Time
    Up
    0
    Down
    ::

    If you have a rain sensor attached it may be defective, or it may still be wet from a recent rain.
    It certainly sounds like a rain sensor issue.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.