Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: My B-hyve hose faucet battery #81624
    Raj G
    Participant
    Points: 5
    First Time
    Up
    2
    Down
    ::

    I finally able to speak with Orbit support desk. The solution to this issue follows:
    1. Remove the device from the b-hyve application and re-add as a new device. After this the battery level indicator not showing any percentage. The device it shows as N/A.
    Now the faucet is working.
    2. If this didn’t work – remove the b-hyve application from your phone and re-install.

    These were the suggestions from the support desk. Hope it works for everyone with this issue. Now we will be missing the battery level indicator.

    in reply to: My B-hyve hose faucet battery #81607
    Raj G
    Participant
    Points: 5
    First Time
    Up
    5
    Down
    ::

    I am wondering how to get response from Orbit for this issue. I am opening tickets and they are not responding. This is not an isolated issue seems like major defect in the product. I am holding off buying a new device until I get some response.

    in reply to: My B-hyve hose faucet battery #81568
    Raj G
    Participant
    Points: 5
    First Time
    Up
    3
    Down
    ::

    I have 2 Faucets and replaced the batteries. One is showing 27% and Other 2%. I thought battery quality was the issue and replaced again. Same issue. Please shed light to fix the issue.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)