Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • Steven
    Participant

    “Bricked” was the term used by B-Hyve support when the unit became non-responsive…twice (two separate units). You are correct about with SSID broadcasting issue. The “Bricked” events occurred prior to me broadcasting my SSID when I manually entered the wifi information. On the third unit, I just broadcasted and stayed broadcasting. However, I ran into a new issue with the unit telling me I had a “Pump Fault” but when troubleshooting, it was determined I did not have an issue with my system, instead it was the unit again. At that point, B-Hyve wanted to get me on a 4th unit in less than a month, so I gave up on B-Hyve.

    Spread the love!
    Steven
    Participant

    I was told my unit was “Bricked.” This happened twice. The solution is simple…return/exchange the unit. I am on my third unit now, and probably returning it soon for a different brand. There is a bug in the software that causes the unit to essentially become a paperweight when you attempt to connect it to a hidden network. Allegedly, the actual fix is the difficult part. I spoke with support just this week that stated “We are still working on those [issues] and we have no current timeline [for a solution].” In addition, they still have not made it HomeKit compatible, as advertised.

    Spread the love!
    Steven
    Participant

    Any update to the timeline for repairing this “bug”, that I can go back to having a hidden network (not broadcasting SSID)?

    Spread the love!
    Steven
    Participant

    Unfortunately that didn’t work for me. Still blank screen until unplugged, then I get the “no AC” on the screen but that’s it.

    Spread the love!
    Steven
    Participant

    Having similar issue, except the unit goes out completely when attempting to connect. Power is still connected (when unplugged shows “No AC”), but nothing is visible on the screen except a faint flicker. None of the controls work, or at least you can’t see them working.

    I have reached out to Orbit support on multiple occasions and in multiple mediums, but have yet to receive a response. Just sat on hold for over 30 minutes listening to terrible music, so I have now turned to here as a last resort before returning the item and moving on to a different brand.

    Spread the love!
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)